donderdag 19 mei 2016

Scheidingswand op wieltjes

Een speling van glas en hout. Glazen wanden worden steeds meer gebruikt in woningen, kantoren etc. Industriële scheidingswanden van hout inclusief glas op maat laten maken? Metaal look, opdek en stompe deuren, inclusief of zonder kozijn.


Om één grote ruimte in kleinere delen op te splitsen zijn glazen scheidingswanden een zeer mooie oplossing. Een nieuwbouwwoning of kantoor met stijlvolle glazen scheidingswanden. De renovatie van kozijnen en deuren waarin hoogrendementsglas uitstekend past.


Scheidingswanden : zowel functioneel als een accent voor uw interieur. GLAZEN VOUWWANDEN Standaard Systeem. Dankzij het innovatieve ophangsysteem glijdt elk glazen paneel soepel op zijn plek. Wanden die zich onderscheiden door middel van beperkt profielgebruik en. Aan de boven- en onderzijde is het glas geklemd in een aluminium profiel.


Daarnaast zijn de mogelijkheden volop aanwezig om glas - en deurkozijnen,. Het grote voordeel van een glazen scheidingswand is het grote ruimtegevoel. Door een wand of muur te vervangen door een glazen alternatief zorgt u voor . Met glazen scheidingswanden kunt u een ruimte op een stijlvolle manier separeren. Vanzelfsprekend voldoen onze glas (scheidings) wanden aan de hoogste eisen met betrekking tot brandwerendhei geluidwerendheid en inbraak.


Een glazen scheidingswand is van veilig gehard glas en creëert een meer open sfeer. Glaswanden laten plaatsen? U kunt ook kiezen voor een kleurtint of een motief in het glas. Creëer ruimte met glazendeuren en - wanden ! Door ruimtes te scheiden met een glazen deur of wand is dat gemakkelijk te . Wilt u ruimte maken in uw interieur ? Met behulp van glazen scheidingswanden kunt u een ruimte op een stijlvolle manier in kleinere ruimtes verdelen. Zowel thuis als op kantoor . Interieurglas - Interieurglas.


Petra Stox van Dinteren. Door heel Nederland verzorgen we de montage van glazen wanden. U kunt bij ons terecht voor glazen scheidingswanden , schuifdeuren, deuren en het . En wanneer u dan kiest voor glazen scheidingswanden zult u ervaren dat de uitstraling van de grote ruimte niet verloren gaat. En zorgen wij voor het beste resultaat.


Door het gebruik van glas behouden de ruimtes waarin de glazen scheidingswand wordt geplaatst hun ruimte. Ook zorgen de glazen wanden ervoor dat er in . Monobloc glazen scheidingswanden worden op vrijwel elke maat geleverd. Vervul uw ruimte wensen met flexibele scheidingswanden.


Becker levert scheidingswanden in een kwaliteit die in alle opzichten aan de hoogste eisen voldoet. Met de komst van het Nieuwe Werken zijn transparante systeem- en scheidingswanden niet meer uit de hedendaagse . Natuurlijk licht wordt doorgelaten maar geluid wordt . Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij leveren glas aan zowel particuliere als zakelijke afnemers.


Naast standaard producten leveren we ook maatwerk. We komen daarvoor graag bij u langs voor. Neem dan vandaag nog contact op met Wabeco bvba die deze job .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts